Interieurarchitect Brussel - Bau Interieur

Een nieuwe, praktische badkamer? Een woonkamer waar u tot rust komt? Een dressing met kasten en lades op maat van uw kleding?

Of u nu gaat renoveren of een nieuw huis bouwen. In de stad of op het platteland. Bau Interieur zorgt voor een interieurontwerp en interieuradvies op maat van uw woning en stijl. Vertrouw op interieurarchitect Roel Haagdoren in Brussel voor een woning die volledig afgestemd is op uw wensen.

Praktisch, gezellig, stijlvol. Hoe u het zelf graag heeft.

Als interieurarchitect neem ik uw project volledig in eigen handen. Daarbij staat een tijdloos interieurontwerp centraal.

Woonanalyse, ijzersterke planning en gedetailleerde uitvoering

De werkwijze van Bau Interieur is er een van minutieuze planning. Als binnenhuisarchitect voer ik een diepgaande analyse van uw woning uit. Vervolgens creëer ik een tijdloos interieurontwerp dat ik tot in het kleinste detail uitvoer.

Doorheen het proces sta ik u graag met raad en daad bij. Tijdens de bouwwerken volg ik voortdurend de ontwikkelingen op de werf op. Dat maakt het zowel voor u als voor mezelf gemakkelijk en overzichtelijk.

Meer weten over een samenwerking met Bau Interieur?

Realisaties van interieurdesigns

Benieuwd hoe uw interieur eruit kan zien na een uitvoerig project van Bau Interieur in Brussel? Bekijk dan gerust enkele realisaties van interieurdesigns die wij al hebben verwezenlijkt.

Strakke en eerlijke volumes. Dat is waar ik naar streef. Met Bau Interieur wil ik mensen hun interieurdromen waarmaken.

Doe zelf interieurinspiratie op

Wilt u graag voor een compleet vernieuwd interieur gaan? Of staan er bouwplannen in het vooruitzicht? Doe dan zelf ook uw inspiratie op. Geïnteresseerd in bepaalde designs? Samen geven we vorm aan een interieur dat volledig past bij uw stijl en woonbehoeften.

Klaar voor uw droominterieur?

Hebt u de nodige inspiratie opgedaan en bent u klaar om zelf voor uw droominterieur te gaan?
Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Samen bekijken we de mogelijkheden.

Bau Interieur Brussel
Hollandstraat 53/2
1060 Brussel