Ontdek 5 luxe interieurtrends voor 2024 met Bau Interieur

In dit blogbericht nemen we je mee op een reis door de vijf opwindende interieurtrends die in 2024 de toon zullen zetten.

Een meesterlijke visie op luxueuze woonruimtes

Bau Interieur is niet zomaar een interieurarchitectenbureau. Het is een symbool van verfijning, meesterschap en tijdloze luxe. Stap in de wereld van Bau Interieur en laat uw woonomgeving transformeren tot een meesterwerk van ongeëvenaarde elegantie.

Interieurtrends voor 2022

Het mag allemaal net iets meer zijn. Meer luxe en comfort, maar ook meer uitgesproken kleuren en materialen.
Elke ruimte vraagt om zijn eyecatcher: van in de keuken tot de slaapkamer.
We spelen met gedurfde materialen en diepe kleuren. En we combineren alles op een doordachte manier.

Terrazzo gebruiken in uw woning ?

Terrazzo kan alles aan: van sober wit in een strak hedendaags interieur tot grijs-groen in een klassiek herenhuis. 

U kan spelen met kleur, samenstelling, korrelgrootte. Door de juiste kleurkeuze en -combinaties blijft uw terrazzovloer bovendien tijdloos.

Nog mooi meegenomen: een terrazzovloer is heel gemakkelijk in onderhoud.

Veiligheid in uw woning: hoe kiest u de juiste veiligheidsoplossingen?

Om in alle rust en geborgenheid van uw woning te genieten, moet u zich er veilig en beschermd voelen. Er schuilen nogal wat gevaren in een woning. Hieronder leest u hoe u ze stuk voor stuk aanpakt.

Een goede en efficiënte werfopvolging: dit moet u weten.

Een bouwproject vraagt om een goede voorbereiding. Maar een regelmatige opvolging en controle tijdens de werken zijn net zo belangrijk. Bij een werfbezoek leggen we de focus op drie peilers: tijd, budget en kwaliteit. Dankzij een goede en efficiënte werfopvolging worden deadlines gehaald, blijven we binnen het vooropgestelde budget én kunnen we de kwaliteit van de werken garanderen. In onderstaand artikel ga ik dieper in op de werking van een werfopvolging én iedere pijler die we tijdens de opvolging behandelen. Zo weet u op het einde van dit artikel wat werfopvolging precies inhoudt én waarom het zo belangrijk is.

Uw renovatie plannen: een concreet stappenplan.

Een verbouwingsproces kan complex zijn. Neem daarom de tijd om alles tot in de puntjes te plannen. Zowel qua timing als op financieel gebied. Zorg voor een goede basis met duidelijke uitvoeringsplannen, een gedetailleerde meetstaat en dito kostenraming. Zo weet u waar u aan begint. Om u op weg te helpen deel ik een concreet stappenplan als houvast voor uw renovatieplannen.

Een keukenblad kiezen: materialen en mogelijkheden.

Keukenwerkbladen zijn er in verschillende soorten en maten. Elk type materiaal heeft z’n voordelen en nadelen. Denk maar aan: vlek- en vuilgevoeligheid, hittebestendigheid, zuurbestendigheid, krasvastheid, onderhoudsvriendelijkheid, slijtvastheid en het uitzicht. Het kiezen van een keukenwerkblad is daarom niet eenvoudig. Om de keuzestress te beperken som ik in dit artikel alle soorten materialen op met hun voor-en nadelen.