Over Bau Interieur

Al meer dan 10 jaar lang ontwerp ik als binnenhuisarchitect exclusieve, tijdloze interieurs. Steeds weer stel ik vast dat opdrachtgevers tegen verbouwingen opzien. In het bijzonder als het over de zorgen en stress gaat. Bau Interieur neemt daarom het hele project van u over.

Roel Haagdoren

Als ontwerper voor verbouwingen streef ik naar strakke en eerlijke volumes. Met uitgekiende verhoudingen en perspectieven die een sterk architecturaal geheel vormen.
Als ik even niet met Bau Interieur bezig ben, geniet ik van een lange natuurwandeling. Maar net zo goed van een tentoonstelling, een citytrip of een bijzonder concert.

Met Bau Interieur wil ik mensen zo ver mogelijk in hun project én in hun dromen brengen.

Push Collection

In 2017 lanceerde ik een collectie exclusieve meubels en decoratieve stukken onder de naam Push Collection. Deze unieke objecten worden gemaakt met de mooiste materialen en het nodige lokale vakmanschap van hoog niveau.

Mijn favoriete merken
Veelgestelde vragen

Als binnenhuisarchitect ben ik gespecialiseerd in de totale interieurrenovatie van woningen. Zowel qua ontwerp als opvolging tijdens de realisatie ervan. Ik sta u ook graag bij voor de verbouwing van een welbepaalde ruimte in uw huis of appartement. Denk maar aan de badkamer of keuken. Kwalitatief maatwerk en advies bij de aankleding of aankoop van nieuw meubilair inbegrepen.

Bij het verbouwen van een huis of appartement adviseer ik u om te kiezen voor een tijdloos design. Hierbij horen strakke lijnen en uitgekiende verhoudingen: een mooie mix van moderne luxe en discretie. Deze dragen bij aan de rust, sereniteit en elegantie in uw woning. Wat ik steevast vermijd, zijn stijlen die aan trends gebonden zijn en over vijf à tien jaar verouderd zullen zijn. Denk maar aan een landelijk interieurdesign.

Reviews

Binnenhuisarchitect Roel Haagdoren

Verbouwen is een uitdaging. Laat u door de juiste persoon bijstaan.

Wat u nodig heeft, is een binnenhuisarchitect met totaaloplossingen en een persoonlijke aanpak. Samen met u verander ik uw dromen in het perfecte interieur op maat. Strak en verfijnd, met de nodige zorg. Inclusief de nodige details.