De binnenhuisarchitect die uw (ver)bouwproject volledig in eigen handen neemt

Een aanpak waarbij een tijdloos ontwerp centraal staat. Een ijzersterke voorbereiding en afwerking tot in de kleinste details. Persoonlijke begeleiding en heldere communicatie. Dat is waar ik als binnenhuisarchitect voluit voor ga.

bau interieur inspiratie keuken renovatie nieuwbouw 10
binnenhuisarchitect bau interieur 05
binnenhuisarchitect bau interieur 06

Eén duidelijk aanspreekpunt voor uw hele (ver)bouwproject. Eén verantwoordelijke die u van A tot Z interieuradvies geeft en het hele project opvolgt.

1

Een woonanalyse op maat

Een persoonlijke en uitgebreide woonanalyse is het startpunt van de verbouwing van uw woning. Het is de basis voor een goed ontwerp én bepaalt het succes van het hele traject.

Aan de hand van onze gesprekken breng ik uw persoonlijke verwachtingen in kaart. We praten door tot uw wensen en eisen duidelijk zijn. Net zoals uw motivaties en budget. Ik denk proactief mee en we bepalen welke woonoplossingen perfect bij uw situatie passen.

Ook breng ik de bestaande situatie in kaart via een precieze opmeting.

Wist u trouwens dat ik zowel in Limburg als in Brussel en omstreken actief ben als interieurarchitect?

Wensen volledig begrijpen, zorgt voor het interieur van uw dromen.

2

Een tijdloos ontwerp

Maak u geen zorgen over het interieurdesign en laat de nodige vrijheid toe. Samen met u ga ik op zoek naar de juiste indeling, met oog voor functionaliteit en esthetiek.

In het eerste voorontwerp worden alle mogelijke oplossingen verkend. Vervolgens blijven we met elkaar in dialoog gaan. Het plan wordt verder verfijnd tot de perfectie. Zo krijgt u een finaal ontwerp waar u gegarandeerd gelukkig van wordt.

Strak, zuiver en verfijnd. Zonder koud of oppervlakkig te zijn.

3

Een ijzersterke voorbereiding

De kwaliteit van de voorbereiding maakt of kraakt een bouwtraject.

Een zorgeloze verbouwing vraagt om een goede voorbereiding. Daarom bestudeer ik alle details en teken ik elk onderdeel van uw nieuwe interieur uit. 

Als resultaat krijgt u vooraf een compleet renovatiedossier. Inclusief alle uitvoeringsplannen, materiaalkeuzes, planning en budgetten. Zo sluiten we verrassingen op voorhand zoveel mogelijk uit.

4

Een geplande uitvoering

Dankzij de goede voorbereiding houden we tijdens de uitvoeringsfase planning en budget nauw in het oog. Ook sturen we meteen bij waar nodig.

Verder sta ik erop om uw renovatie- of bouwproject persoonlijk op te volgen. U kan op elk moment bij mij terecht als centraal aanspreekpunt, voor al uw interieuradvies. Dat maakt het voor u gemakkelijk en overzichtelijk. In uw online bouwdossier heeft u bovendien op elk moment een volledig zicht op de situatie.

In uw digitaal renovatiedossier volgt u alles op de voet.

5

Tot in de kleinste details

Uw exclusieve interieur op maat verdient een stijlvolle inrichting. Daarom stopt Bau Interieur niet bij de oplevering van de verbouwingen.

Ik creëer een totaalplaatje dat volledig bij u past. Inclusief een eigen selectie high-end meubilair, decoratie, tapijten en gordijnen. Ook hier zijn tijdloosheid en duurzaamheid het uitgangspunt.

Het is een kunst om alles in uw interieur op elkaar af te stemmen

Veelgestelde vragen

Het enige wat u moet doen is de nodige tijd voorzien. Het startpunt van de verbouwingen en uw nieuwe interieur is namelijk een uitgebreide woonanalyse bij u thuis. Met de juiste vragen worden daarbij uw verwachtingen in kaart gebracht. Wat wel helpt voor het ontwerp is het opzoeken en meegeven van de bestaande plannen.

Samen leggen we meteen alle deadlines vast, zodat u weet waar u aan toe bent. Gemiddeld krijgt u het eerste voorontwerp binnen de vier tot zes weken na de woonanalyse. Daarna proberen we om de twee tot drie weken af te spreken, tot uw plan volledig op punt staat.

Kwaliteit, ontwerp en vakmanschap zijn mijn kernwaarden. Precies daarom ben ik niet de goedkoopste binnenhuisarchitect. Desondanks staan eerlijke prijzen en transparantie centraal. Dit is mogelijk, omdat Bau Interieur volledig onafhankelijk van aannemers werkt. Prijzen worden samen vergeleken en ik adviseer u bij de juiste keuze, in functie van uw project en budget.

bau interieur meubels en decoratie 11

Bouw- of renovatieplannen? Neem de juiste binnenhuisarchitect onder de arm

Wat u nodig heeft is een binnenhuisarchitect met totaaloplossingen en een persoonlijke aanpak. Samen met u verander ik uw dromen in het perfecte interieur op maat. Strak en verfijnd, met de nodige zorg. Inclusief de nodige details.