interieurontwerp bau interieur 01

Interieurontwerp-realisaties

Benieuwd hoe uw woning er na een (ver)bouwproject kan uitzien? Ontdek hieronder de verhalen van enkele mensen die kozen voor interieurontwerp van Bau Interieur.

Renovatie van een Brussels herenhuis

Ontdek de verfijnde totaalrenovatie van dit duplexappartement in een prachtig Brussels herenhuis.

Inrichting van een nieuwbouwwoning

Stap binnen in deze prachtige nieuwbouwwoning en laat je verwelkomen door een uitstraling van warmte en rust.

Opfrissing van een leefruimte

Deze locatie spreekt echt tot de verbeelding. De uitgestrekte tuin vraagt om een maximaal contact met de buitenomgeving. Hoogwaardige materialen vervolledigen het luxegevoel. Droom weg in deze adembenemende zithoek die doet verlangen naar veel tijd en een goed boek.

Een doorgedreven badkamerrenovatie

“Onze badkamer was aan vernieuwing toe. Na een eerste kostenraming hebben we lang getwijfeld tussen een grondige renovatie of enkele minder ingrijpende opfrissingswerken. Uiteindelijk besloten we toch om het heel grondig aan te pakken. We zijn nu heel blij met die keuze en het resultaat.”

Een opvallende wandcompositie

“Oorspronkelijk wilden we onze open leefruimte vervolledigen met een gezellige gashaard. Tijdens de gesprekken werd snel duidelijk dat die haard voor ons niet de juiste keuze zou zijn. Roel maakte daarop een aangepast ontwerp met een strakke wandcompositie. Dat viel volledig in de smaak. ”

Comfort voor jonggepensioneerden

“Aan het begin van ons pensioen stelden we vast dat ons leven er plots helemaal anders uitzag. Het ideale moment om onze gedateerde woning aan te pakken. We genieten nu elke dag van extra luxe en comfort. Het lijkt wel een nieuwe woning.”

Een strakke moderne gezinswoning

“Roel zorgde altijd voor 3D-tekeningen die een goed beeld gaven van hoe het ontwerp er zou gaan uitzien. Daardoor zijn we nu tevreden met elke gemaakte keuze.”

interieurontwerp bau interieur 02

(Ver)bouwen is een uitdaging. Laat uw interieurontwerp dus aan de juiste persoon over.

Wat u nodig heeft, is een binnenhuisarchitect met totaaloplossingen en een persoonlijke aanpak. Samen met u verander ik uw dromen in het perfecte interieur op maat. Strak en verfijnd, met de nodige zorg. Inclusief de nodige details.