×

Renovatie van een Brussels herenhuis

Dankzij de bijzonder aangename wisselwerking met de smaakvolle eigenaars, is elk aspect van hun woning doordrenkt met elegantie. Ze brengen hier hun passie voor kunst en fotografie tot leven. Elke ruimte heeft een unieke sfeer. Van het authentiek salon tot de intieme leeshoek over een ruimtelijke eetkamer die baadt in natuurlijk licht.

Kunst, fotografie en design

Het ontwerp is opgebouwd rond een verzameling kunst, fotografie en designmeubels die de eigenaren nauw aan het hart ligt. Elk hoekje van de woning is bedachtzaam ingericht om kunstwerken en foto’s tot hun recht te laten komen. De woning fungeert als een galerij die het verhaal van de bewoners vertelt, maar ook past bij de praktische kant van hun dagelijks leven.

Authenticiteit

De geschiedenis van het herenhuis wordt in de verf gezet door de mooiste authentieke elementen van de woning te omarmen. We hebben deze elementen in contrast durven plaatsen met een modern design dat naadloos aansluit bij de behoeften van hun hedendaagse levensstijl.

Intieme vs grootse sfeer

In een wereld die altijd in beweging is, biedt de intieme leeshoek een welkom toevluchtsoord voor onthaasting. De zorgvuldig samengestelde inrichting nodigt uit tot verdieping in boeken en gedachten, terwijl het omringende decor een warme en uitnodigende sfeer creëert.

De eetkamer staat ermee in contrast, want deze is doordrenkt van natuurlijk licht door de grote glaspartij naar de tuin en een hoog plafond. Samen met de grote foto aan de wand zorgt dat voor een groots gevoel in deze ruimte. Perfect om te ontvangen, te genieten van boeiende gesprekken of van culinair genot.

Misschien maakt u stiekem al plannen?

Neem even contact op. U bent op weg naar het mooiste interieurontwerp ooit.