×

Opfrissing van een leefruimte

Ontspannen tussen het groen

Deze locatie spreekt echt tot de verbeelding. De uitgestrekte tuin vraagt om een maximaal contact met de buitenomgeving. Hoogwaardige materialen vervolledigen het luxegevoel. Droom weg in deze adembenemende zithoek die doet verlangen naar veel tijd en een goed boek.

Natuurlijke verbinding

Het is de natuur die de hoofdrol speelt. Hier beleef je de seizoenen écht. Bovendien valt de zon er royaal en diep binnen. Dat betekent volop genieten van licht en aangename zonnewarmte.

De open ruimte brengt zo de tuin tot diep in de woning. Zowel de tv-hoek als de eetkamer genieten mee van dat buitengevoel.

Deze tuinkamer ligt centraal in de woning tussen de keuken en de eetkamer/tv-salon. Ze zorgt daardoor voor een mooie natuurlijke verbinding met de andere ruimtes.

We kozen voor een dik en zwaar vloerkleed. Daardoor blijft het ook goed op zijn plaats liggen en krult het niet op. Het bakent deze zone af in een grote open ruimte. Het maakt het knusser en gezelliger en vormt bovendien een warme, zachte ondergrond waar kinderen op kunnen spelen.

Ik legde het vloerkleed een stukje onder de meubels om de ruimte groter te doen lijken en een rijkelijk gevoel te creëren.

Hoogwaardig maatwerk

De rest van de ruimte, tv-hoek en eetkamer, hebben we ook opgefrist.

Ik werkte nieuwe maatkasten uit in wit lakwerk met accenten in gerookte eik. De open nissen zijn voorzien van geïntegreerde sfeerverlichting.

We zorgden voor nieuwe verlichtingsarmaturen en een grondige schilderbeurt.

Deze beperkte ingrepen zorgen voor een mooi en tijdloos geheel waar de eigenaars nog jarenlang van kunnen genieten.

Details

Misschien maakt u stiekem al plannen?

Neem even contact op. U bent op weg naar uw gemakkelijkste verbouwing ooit.