×

Comfort voor jonggepensioneerden

Extra luxe en comfort

“Aan het begin van ons pensioen stelden we vast dat ons leven er plots helemaal anders uitzag: de kinderen waren het huis uit en we hadden wat meer tijd om te genieten. Het ideale moment om onze gedateerde woning aan te pakken. We genieten nu elke dag van extra luxe en comfort. Het lijkt wel een nieuwe woning.”

Open en licht

“Roel stelde voor om enkele ruimtes open te trekken. Alles is nu opener en lichter. In tegenstelling tot het donkere interieur van vroeger. De open keuken is strak en net, maar in de bijkeuken kunnen we wel af en toe wat rommel laten liggen. Zelfs de badkamer is open naar de slaapkamer toe. Vanuit het bad kijken we recht de tuin in. Zalig ontspannend!”

Niet zomaar zwart en wit

“De oorspronkelijke stijl van ons huis vroeg om sobere kleuren. Roel speelde daarom met contrasten. Zwart is nergens ‘zomaar’ zwart door het gebruik van verschillende materialen en texturen. Van geborstelde eikfineer tot gepolierde natuursteen. De witte marmerplaten zijn we trouwens samen gaan uitkiezen bij de groothandel.”

Nieuwe ruimtes door kleine ingrepen

“Roel ging mee in onze dromen en verraste ons met creatieve ontwerpvoorstellen. Op de eerste ontwerptekeningen herkenden we de oorspronkelijke ruimtes zelfs niet. Toch ging het om relatief kleine ingrepen. Knap hoe je zo met ruimtes en ruimtelijkheid kan spelen.”

binnenhuisarchitect bau interieur 05

Heeft u zelf ook bouwplannen?

Neem even contact op. U bent op weg naar uw gemakkelijkste verbouwing ooit.