×

Een opvallende wandcompositie

“Oorspronkelijk wilden we onze open leefruimte vervolledigen met een gezellige gashaard. Tijdens de gesprekken werd snel duidelijk dat die haard voor ons niet de juiste keuze zou zijn. Roel maakte daarop een aangepast ontwerp met een strakke wandcompositie. Dat viel volledig in de smaak. ”

Open leefruimte

De L-vormige leefruimte is volledig open en geeft een panoramisch zicht op de tuin. Ze werd heel eenvoudig opgevat met een keuken, eetkamer, zithoek en thuiswerkplek in één ruimte. Het horizontale tv-meubel treedt op als verbindend element tussen de ruimtes. Toch bakent de werkplek zich gevoelsmatig af door de dieperliggende positie.

Aandacht voor verhoudingen

De nieuwe maatwerkelementen ogen strak. Alles in de verhouding van hun lijnen en volumes klopt. Het contrasterend kleur- en materiaalgebruik geeft extra aandacht aan de vormentaal. Zo markeren de zwevende ladekasten het horizontale karakter van het ontwerp. Alles is op maat gemaakt. Dat laat toe om alles volledig naar je hand te zetten.

Warme materialen

Al bij het binnenkomen vallen de strakke elementen op. Het gebruik van warme, natuurlijke materialen zorgt tegelijk toch voor een warm accent. De indirecte verlichting achter de tv-wand creëert een zachte, rustgevende sfeer. Het geheel straal rust en harmonie uit. Daardoor is het altijd gezellig vertoeven in de zithoek.

Heeft u zelf ook bouwplannen?

Neem even contact op. U bent op weg naar uw gemakkelijkste verbouwing ooit.