×

Een strakke moderne gezinswoning

Eenheid tot in de details.

"Het was een ambitieus en gewaagd bouwproject. Maar het zou perfect aansluiten en mee evolueren met onze gezinssituatie. Daarom mochten we zeker geen tien jaar meer wachten. Dit was het perfecte moment."

Hulp en overzicht bij keuzemoeilijkheden

“Al snel na de start van ons project zagen we door de bomen het bos niet meer. Zoveel mooie dingen op Pinterest en ontelbare mogelijkheden. Via vrienden die al eerder met hem werkten, kwamen we bij Roel terecht. Al van bij het begin was er een klik. Hij hielp ons om bij te sturen en opnieuw overzicht te krijgen. Onze woning is nu volledig afgestemd op onze noden. We zijn hier echt thuis en we zijn trots op het resultaat.”

Ruimtelijk inzicht

“Ik vind het soms moeilijk om een ontwerp in de ruimte te zien. Roel zorgde altijd voor 3D-tekeningen die een goed beeld gaven van hoe het er zou gaan uitzien. Je kan alles van verschillende kanten bekijken alsof je in de ruimte staat. Als we twijfelden over kleuren en materialen, toonde hij de verschillende mogelijkheden op de tekeningen en was het meestal snel duidelijk. Achteraf zijn we tevreden met elke gemaakte keuze.”

Gebundelde krachten vanaf het begin

“In dit geval werd ik relatief laat betrokken bij het project. De ruwbouw was al gestart. Maar een getraind oog is bij de voorbereiding van een bouw- of verbouwingsproject een welgekomen bondgenoot. Als u me vroeg betrekt bij uw project kan ik de indeling van uw woning nog optimaliseren. Dat wil zeggen nog vóór aanvang van de ruwbouwwerken en als u met een architect werkt, nog vóór het indienen van de bouwaanvraag. Samenwerken haalt in ons vak altijd het beste in alle partijen naar boven en zorgt voor een hoogstaande kwaliteit. Kies daarom voor een nauwe samenwerking tussen aannemers, architect en interieurarchitect.”

binnenhuisarchitect bau interieur 05

Heeft u zelf ook bouwplannen?

Neem even contact op. U bent op weg naar uw gemakkelijkste verbouwing ooit.